dilluns, 23 d’abril del 2012

PER SANT JORDI, CREAM UN CONTE

Avui, 23 d'abril, els nins i nines de 3r cicle hem començat a imaginar un conte sobre la comunicació i els problemes que la manca d'ella poden dur entre les relacions de les persones per, després, el dijous contar-lo a la resta dels grups. Els altres també faran igual, així és que tendrem una bona estona de contacontes.
Nosaltres hem començat pensant com podríem fer per construir un conte entre tots i ha sorgit la idea de fer una pluja d'idees.
En aquesta pluja, hi ha hagut un bon grapat de possibles personatges, llocs i temps en els quals succeiria la història.
Llavors hem pensat que en comptes de triar-ne un de sol, intentaríem que les històries poguessin reunir-los a tots.
Cadascú individualment ha escrit al quadern un breu argument i llavors els hem llegit. Hi ha gent a qui no se li ha acudit res, però no ens hem de preocupar: si no ens sorgeixen les idees de tot d'una, per ventura ho faran més endevant. Hem votat els que més ens han agradat i han sortit empatats dos d'ells. Hem decidit fusionar-los.
A la següent hora de classe ens hem dividit en tres grups: el primer escriurà el plantejament fins al fet que romp la tranquil·litat de la història; el segon escriurà el nus del conte i el tercer farà el desenllaç. Cada grup podrà consultar el que els anteriors grups hagin escrit, per tal d'enllaçar-ho el millor possible.
Només hem tengut temps d'enllestir el plantejament i començar el nus, però demà seguirem endevant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.